Napa Ashine

  • Pengalaman 28 taun fokus ing alat berlian kanggo mecah lantai lan polesan

  • R&D Kuat

    Kolaborasi karo universitas paling dhuwur ing Amerika Serikat & China. 69 paten dening EUIPO; Sertifikat ISO9001, anggota ISSA ...

  • Kemitraan jangka panjang

    Tansah ngupayakake lan nuwuhake kerjasama jangka panjang karo klien lan ngarep-arep bisa tuwuh bareng mitra

Waca liyane

Produk

  • Kanthi pengalaman 28 taun fokus ing teknologi berlian

  • +

    Paten lan sertifikat kalebu ISO9001, MPA ISSA Memer

  • +

    Pasar & negara ing saindenging jagad

  • Tanduran Pabrik Anyar

  • k

    Potongan kapasitas saben wulan

  • Sejarah

    Sawise 28 taun pengalaman akumulasi, mung kanggo dadi produsen alat intan terkemuka ing donya.

  • Nilai

    Kanthi integritas lan tanggung jawab, Ashine dadi pemasok alat berlian sing paling larang kanggo lantai & poles lantai.

  • R&D

    Pusat R&D Ashine wis entuk 69 paten, kalebu 43 sertifikat registrasi sing diterbitake dening EUIPO.

  • QC

    ISO9001 nduweni kualifikasi, lan tim QC sing apik kanggo njamin kualitas ing saben proses produksi.

tcj

Warta Kita

  • Ashine Melu Konferensi Virtual Pertama karo ASCC

    Minangka anggota ASCC anyar saka China, Jack Wang saka Ashine melu rapat tahunan online ASCC kaping pisanan ing 21 Sep 2020. Rapat taunan ASCC dibukak kanthi resmi wingi. Minangka pengaruh epidemi, ...

  • Kanthi iman lan sithik cahya, Konser amal Fang Piano nomer loro sukses dianakake

    Ing wayah sore tanggal 31 Desember 2020, konser amal nomer loro sing dianakake bareng karo pianis Fang Yan lan organisasi amal "Yayasan Dandangzhe" sukses dianakake ing Aula Konser Xiamen Hongtai. Pagelaran sing apik banget narik kawigaten para pamirsa ...

  • Forum WOCA 2020: Richard, presiden Ashine, menehi pidato

    9 Desember 2020 Opening Grand World Expo Asia Beton! 13: 00-14: 00 B01 Area Salon ing Aula W3, Pak Richard Deng, Presiden Ashine Diamond Tools Co., Ltd. menehi pidato babagan "Aplikasi Alat Intan ...

  • Konco adegan: Daya saing inti Ashine - tim layanan pelanggan

    Tanggal 22 Desember 2020, ringkesan akhir taun Layanan Tim Pelanggan Ashine lan laporan rencana kerja 2021 diwiwiti tepat waktu. Epidemi sing nyebar ing taun 2020 wis nggawe saben perusahaan ngadhepi tantangan parah, lan uga luwih nantang kekuwatan perusahaan, kalebu ora ...

  • aci-logo
  • ASCC
  • ISSA
  • cfa