Kabar

  • Technical Breakthrough in Metal-Bond Formula by Ashine

    Terobosan Teknis ing Formula Metal-Bond dening Ashine

    Kontraktor ing Leshan, Sichuan, China nindakake perbandingan sisih-by-sisih Metal Bond hard-bond Ashine kanggo sing saingan.Ashine's Metal Bond kanthi formula anyar luwih AGRESIF lan umure luwih dawa tinimbang pesaing Ashine....
    Waca liyane
  • Ezhou Huahu Airport Case Study

    Studi Kasus Bandara Ezhou Huahu

    Kahanan: Lokasi: Bandara Ezhou Huahu, uga dijenengi Bandara Internasional SF, minangka pembangunan sing diusulake dening SF Express Co. SF Express (Group) Co., Ltd. minangka kurir paling gedhe nomer loro ing China sing nyedhiyakake pengiriman ekspres domestik lan internasional.Bandara bakal ...
    Waca liyane
  • World of Concrete 2022 Held in Las Vegas Convention Center

    World of Concrete 2022 Dianakaké ing Las Vegas Convention Center

    World of Concrete (WOC) minangka acara internasional taunan sing dikhususake kanggo industri konstruksi beton lan masonry komersial.Informa Markets ngatur donya beton taun iki ing Las Vegas Convention Center saka 17 nganti 20 Januari....
    Waca liyane
  • Ashine’s 2021 in Brief

    Ashine 2021 ing Brief

    2021 uga menehi tandha macem-macem terobosan teknis saka tim R&D kita.Tim R&D kita wis nggawa kemajuan teknologi sing nyegah trapezoid ikatan logam ekstra agresif lan roda cangkir saka kaca nalika mbusak pola goresan kanthi efektif.Har...
    Waca liyane
  • Ashine Technology Breakthrough on WET Polishing Pad

    Terobosan Teknologi Ashine ing WET Polishing Pad

    Kita bangga ngumumake rilis paling anyar saka Ashine, Tough-wet polishing pad, nduweni asil sing luar biasa ing beton polishing udan, topping dryshake, terrazzo lan liya-liyane…, utamane lantai abrasif lan alus.Umur lan abrasiveness saka Tough-wet polishing pad punika EMPAT ti ...
    Waca liyane
  • Ashine Participated in the First Virtual Conference with ASCC

    Ashine Melu ing Konferensi Virtual Pertama karo ASCC

    Minangka anggota anyar ASCC saka China, Jack Wang saka Ashine rawuh ing rapat taunan online pisanan ASCC ing Sep 21, 2020. Rapat taunan ASCC dibukak resmi wingi.Minangka akibat saka epidemi, ...
    Waca liyane
  • With a little faith and a little light, the second Fang Piano Charity Concert was successfully held

    Kanthi sathithik iman lan sethithik cahya, Konser Amal Piano Fang kapindho kasil dianakake

    Ing malem 31 Desember 2020, konser amal kaping pindho sing dianakake bebarengan dening pianis Fang Yan lan organisasi amal "Dandangzhe Foundation" kasil dianakake ing Xiamen Hongtai Concert Hall.Penampilan apik banget narik kawigaten para penonton ...
    Waca liyane
  • WOCA Forum 2020: Richard, the president of Ashine, delivers a speech

    Forum WOCA 2020: Richard, presiden Ashine, menehi pidato

    9 Desember 2020 Pembukaan World of Concrete Asian Expo!13:00-14:00 B01 Area Salon W3 Hall, Bapak Richard Deng, Presiden Ashine Diamond Tools Co., Ltd. paring pidato babagan "Application of Diamond Tools ...
    Waca liyane
  • Behind the scene: Ashine’ s core competitiveness — customer service team

    Konco: Daya saing inti Ashine - tim layanan pelanggan

    Tanggal 22 Desember 2020, rangkuman akhir taun Tim Layanan Pelanggan Ashine lan laporan rencana kerja 2021 diwiwiti kanthi tepat.Epidemi sing nyebar ing taun 2020 nggawe saben perusahaan ngadhepi tantangan sing abot, lan malah luwih nantang kekuwatan perusahaan, kalebu ora ...
    Waca liyane