FAQ

FAQ

Pitakon Kerep

Apa kabijakan pemasaran sampeyan? 

Wiwit Ashine wiwit diekspor menyang klien Eropa ing 1995, kita wis fokus nyedhiyakake layanan OEM / ODM kanggo klien ing saindenging jagad. Ashine bangga dadi wong sing dadi konco klien, lan ndhukung merek gedhe ing pasar.

Apa spesialisasi perusahaan sampeyan?

Ashine ngasilake macem-macem alat berlian kanggo mecah lantai lan polesan ing tandurane dhewe. Kanthi produksi perencanaan sing apik lan tim QC sing apik, konsistensi kualitas dijamin.

B) Ashine duwe tim R&D level paling dhuwur ing industri iki. Kanthi luwih saka 200 taun pengalaman ing industri, tim kasebut bisa ngatasi masalah kanggo para klien ing macem-macem negara lan wilayah, lan nulungi dheweke nggawe alat berlian sing pas ing wektu sing cendhak kanggo menang ing kompetisi kasebut.

C) Tim penjualan lan layanan pelanggan Ashine nyedhiyakake layanan profesional kanggo para klien. Kasedhiya ngirim email lan bisa dingerteni dina iki.

D) Ashine mikirake kemitraan jangka panjang lan mesthi komitmen karo klien. Nilai inti Ashine yaiku, Integritas lan Tanggung jawab.

Apa sing sampeyan lakoni supaya konsistensi kualitas?

A) Supaya konsistensi bahan baku, Ashine tetep kerja bareng karo vendor jangka panjang, lan ora ngganti pasokan kanggo bahan murah. Kangge, kita tetep QC ketat ing bahan kanthi peralatan profesional ing pabrik kita.

B) Kanggo produk sing wis diwasa, Ashine ora ngganti proses produksi lan obligasi. Kita duwe pengalaman kanggo terus ngasilake alat sing padha karo sing ana ing taun 1995.

C) Sebagean gedhe saka bathi saka Ashine wis diinvestasikan menyang upgrade garis produksi otomatis saben taun. Kanthi mesin otomatis sing luwih akeh, kita bisa nyuda risiko kesalahan manungsa lan tetep konsistensi.

D) Pungkasan nanging paling penting, kita duwe persiyapan sistem QC sing cocog karo ISO9001, lan tim QC sing apik kanggo njamin kualitas ing saben proses proses.

Apa wayahe pangiriman (lead time)?

Wektu pangiriman (lead time) umume udakara 2 minggu.

Apa sing spesial kanggo Tim R&D sampeyan?

A) Presiden Ashine, Pak Richard Deng, minangka salah sawijining lulusan pertama kanthi gelar master ing Diamond Major ing China. Kanthi pengalaman luwih saka 30 taun, dheweke dihormati minangka ahli dening para profesional ing industri sing padha.

B) Kepala Insinyur, Pak Zeng, sing dadi ketua tim P&P, duwe pengalaman luwih saka 30 taun kanggo ngembangake alat intan kanggo kabeh aplikasi.

C) Saliyane para insinyur ing pabrik, tim R&D kalebu sawetara profesor lan tim riset ing Universitas Sichuan, Universitas Xiamen lan CMU, sing mbantu kita ngembangake teknologi anyar lan njaga inovasi.

D) Ashine investasi ing peralatan tes paling apik lan profesional kanggo panggunaan R&D, lan uga nggawe alat khusus kanggo nyoba ikatan saben dina.

Apa sampeyan wis adol ing Eropa / Amerika / Asia? Apa sampeyan duwe mitra saiki?

Ya, Ashine nyedhiyakake alat berlian kanthi global lan ekspor 95% menyang luar negeri, kita duwe mitra cedhak ing Eropa / Amerika / Asia, pasar utama yaiku Amerika, Skandinavia, Jerman, Jepang & Pasifik, hubungi kami kanggo informasi babagan pasar tartamtu.

Apa pameran sing wis dirawuhi?

Ashine melu pameran global profesional kaya WOC (World of Concrete), Munich Bauma Fair, Xiamen Stone Fair, Intermat Paris, Marmomacc Fair. Sugeng rawuh mriksa informasi pameran kaya ing ngisor iki:

Kepiye milih alat sing bener?

Pitakon sing apik, kita duwe solusi lengkap kanggo persiyapan lantai, mecah, polesan lan perawatan. Sugeng rawuh inghubungi kita  liwat email utawa telpon kanggo nemokake rekomendasi tartamtu sampeyan.

Kepiye carane aku ngerti babagan kualitas produk sampeyan?

Mangga tindakake Kaca Ngarep Ashine ing Medias Sosial kaya ing ngisor iki, ana macem-macem studi kasus lan kasus tes perbandingan, yen sampeyan duwe minat luwih lanjut, hubungi kami kanggo nyoba sawetara conto.

LinkedIn:https://www.linkedin.com/company/ashine-diamond-tools/about/

Facebook: https://www.facebook.com/floordiamondtools

Youtube:https://www.youtube.com/channel/UCYRpUU78mfAdEOwOi_7j4Qg

Instagram: https://www.instagram.com/ashinediamondtools/

Yen ana masalah kualitas, apa sing bakal sampeyan lakoni?

Integritas lan Tanggung jawab minangka nilai inti kanggo bisa digunakake karo mitra jangka panjang. Ashine tanggung jawab 100% kanggo masalah kualitas, kanggo analisis teknis, kirim foto sawetara produk sing ora kualifikasi lan wenehi ngerti apa sing kedadeyan, kayata kahanan lantai, mesin, lan suwene wektu perkakas digunakake, yen perlu, kita ' Aku bakal njaluk tulung sampeyan supaya bali lan ngirim pengganti yen kita ngerti sebabe.

Apa sampeyan nawakake conto gratis?

Ora. Nanging, kita ngrungokake umpan balik lan 100% sawise layanan.

Apa kiriman sampeyan?

3-15 dina wektu pamimpin kanggo produksi sing pas.

Apa MOQ (Jumlah Pesenan Minimal)?

20 pcs MoQ saben item / spesifikasi.

Kepiye paket bantalan sampeyan?

Kita nyedhiyakake 3 pcs set, 6 pcs set, 9 pcs macem-macem kothak batin. Kanggo disesuaikan yen pesanan akeh.

Apa syarat pembayaran sampeyan?

Pembayaran luwih dhisik sadurunge produksi.