Babagan Kita

Ashine Diamond Tools Co., Ltd.

Minangka pamimpin produksi macem-macem alat grinding lan polishing ing lantai

Layanan

Kanthi kualitas apik lan layanan sing responsif kanthi cepet, kita mbantu para klien ningkatake daya saing pasar.

Pemasaran

Kapasitas produksi saben wulan luwih saka 1 yuta, 95% diekspor menyang kabeh penjuru dunia.

Paten

Ashine wis entuk 69 paten, kalebu 43 sertifikat registrasi sing diterbitake dening EUIPO

Babagan Ashine

Didhisiki ing taun 1993, Ashine wiwit ngasilake alat grinding kanggo beton ing taun 1995 lan ngganti bisnis inti dadi alat grinding lan polishing kanggo lantai ing taun 2004. Saiki, pabrik manufaktur Ashine nutupi 5000㎡ kanthi kapasitas grinding lan polishing alat saben wulan ing ndhuwur 1.000.000 potongan, 95% sing diekspor ing saindenging jagad.
Kanthi luwih saka 28 taun upaya terus-terusan, Ashine wis entuk 69 paten, kalebu 43 sertifikat registrasi sing diterbitake dening EUIPO (Kantor Kekayaan Intelektual Uni Eropa). Ashine uga ISO9001 sing disertifikasi lan diakreditasi dening Peraturan Keamanan MPA Jerman uga.

Pendhudhukan tanah
Pemasaran
%
logo2

Kanthi integritas lan tanggung jawab inti, Ashine dadi pemasok alat berlian sing paling larang kanggo lantai & polesan lantai. Pusat R&D Ashine nduweni komitmen kanggo mecah lan teknologi polesan, lan kerja sama karo Universitas Sichuan lan Universitas Xiamen. Kanthi iki, Ashine ora mung bisa nyedhiyakake produk bermutu, nanging uga duwe katrampilan inovasi teknis kanggo ngatasi macem-macem masalah tlatah lantai lan polesan kanggo klien, sing minangka bagean saka layanan OEM / ODM. Kanthi kualitas apik lan layanan sing responsif kanthi cepet, kita mbantu para klien ningkatake daya saing pasar.