Nilai ASHINE

ASHINE Wawasan

Kanggo dadi simbol lan panyedhiya alat berlian sing paling larang ing Tiongkok, ganti gambar kualitas murah digawe ing China.

Nilai inti ASHINE

INTEGRITAS: Ora mung dipercaya kanggo pelanggan, nanging uga kanggo para pemasok, luwih pantes dipercaya karyawan

INDUSTRIOUSNESS: Nduwe semangat semangat tim sing kuwat, tanggung jawab kanggo staf, klien lan ASHINE.

Tujuan inti ASHINE

● Nyedhiyakake lingkungan kerja kanggo martabat lan rasa seneng karyawan, nggawe kesempatan kanggo mbantu dheweke ngrampungake impen karir lan nilai urip.
● Mbantu Pemasok supaya terus maju lan tuwuh bareng ASHINE.
● Nyedhiyakake klien kanthi produk lan layanan berkualitas tinggi kanggo nambah kaluwihan ing kompetisi pasar, nggawe nilai kanggo klien, dadi mitra kerja sama jangka panjang saka para klien.
● Mujudake tuwuh saka skala Ashine lan bathi kanggo nambah nilai kanggo masarakat.