Napa Ashine


Napa Ashine

  • Pengalaman 28 taun fokus ing alat berlian kanggo mecah lantai lan polesan.

  • R&D Kuat

    Kolaborasi karo universitas paling dhuwur ing Amerika Serikat & China. 69 paten dening EUIPO; Sertifikat ISO9001, anggota ISSA ...

  • Kemitraan jangka panjang

     Tansah ngupayakake lan nuwuhake kerjasama jangka panjang karo klien lan ngarep-arep bisa tuwuh bareng mitra.

  • Sistem lan tim QC lengkap

    QC ing lokasi, Manajemen Pelacakan Produksi, Manajemen "6S", latihan rutin kanggo njamin kualitas

  • Teknologi Polycrystal EZshine Angel-Flex Ngowahi Game

    Bantalan lantai EZshine bisa nggawa Twice Lifestyle, 50% Tabungan Tenaga Kerja, Kejelasan sing Tinggi lan Gloss tinimbang pesaing liyane. Kinerja Maksimum, Efisiensi Maksimum, Bathi Maksimum & Konsumsi Minimal.

  • Sistem bantalan lantai lengkap. Macem-macem solusi kasedhiya kanggo kabeh tugas ing kabeh jubin.

  • Kualitas sing konsisten

    Misi, janji, nawakake produk sing apik kanggo para klien

  • Wektu pangiriman wektu lan cepet

    Baris produksi lan tim tartamtu bakal njamin sampeyan bisa nampa apa sing sampeyan butuhake tepat waktu

  • Alat bantu pemasaran

    Situs web, Jurnal Reresik, Pameran, kita bakal nandur modal luwih akeh kanggo mbantu sampeyan ngembangake pasar. Piranti pemasaran kalebu Katalog, Alat Latihan Khusus, Manual Instruksi kanggo pangguna pungkasan, Video ... bakal mbukak kanggo sampeyan. Anggere bisa mbantu sampeyan nggedhekake pasar, kita bakal ndhukung sampeyan kanthi kabeh cara

  • Mung bakul, ora ana pangguna pungkasan

    Aja adol produk menyang pangguna pungkasan. Tansah nglindhungi pasar minangka pemasok sing setya. Kesepakatan eksklusif ing sawetara pasar mbukak kanggo diskusi