Forum WOCA 2020: Richard, presiden Ashine, menehi pidato

9 Desember 2020
World of Expo Asia Beton
Opening gedhe!

WOCA-2020-Shanghai (1)

13: 00-14: 00 B01 Area Salon ing Aula W3, Pak Richard Deng, Presiden Ashine Diamond Tools Co., Ltd. menehi pidato babagan "Aplikasi Alat Berlian ing Watu Grinding lan Lantai Hardened tahan-tahan" . Kaping pisanan, dheweke takon marang para pamirsa manawa apa masalah utama lan rasa nyeri sing ditemokake para profesional ing papan kasebut sajrone proses polesan lan polesan jubin grindstone anorganik karo produk sing saingan? Banjur, dheweke ngenalake kabeh langkah proses lan kaluwihan saka solusi sakabehe efisiensi super-dhuwur, lan ngenalake kanthi rinci kepiye Ashine nyedhiyakake solusi efisiensi super-dhuwur kanggo saben masalah utama (kalebu kesulitan leveling lan mbusak goresan, polesan lan gloss sing kurang, lsp). Pak Richard njupuk proyek tartamtu minangka conto kanggo ngetung papat biaya grinding disk, gaji pegawai, biaya manajer proyek, lan biaya manajemen perusahaan ing proses grinding lan polesan; lan asil nuduhake manawa panggunaan solusi cakram grinding super-dazzling efisiensi tinggi ora mung nyuda biaya sakabehe, nanging bisa ngirit akeh wektu, lan ngrampungake proyek kasebut sadurunge. Presiden Deng uga nganalisa solusi umum sing apik kanggo lantai watu epoxy grinding lan solusi grinding telung langkah sing nggumunake kanggo lantai atos sing tahan nyandhang. Disaranake sampeyan duwe anggaran sing komprehensif sadurunge proyek kasebut. Akeh wong ing lantai sing pengin sinau padha kumpul ing salon. Kita ngarepake luwih akeh kesempatan kanggo ijol-ijolan mbesuk!

WOCA-2020-Shanghai (5)
WOCA-2020-Shanghai (4)
WOCA-2020-Shanghai (3)

WOCA taun 2020 ngluncurake "Area Pameran Salon & Teknik Pameran Komunikasi" sing anyar, sing tujuane bisa mbantu merek bermutu ing industri nuduhake produk lan prestasi teknis, lan ningkatake efek perusahaan sing dipamerake; matur nuwun marang WOCA amarga wis nyedhiyakake platform kanggo nuduhake lan diskusi kanthi bebas.


Wektu kiriman: Mar-05-2021