Kanthi iman lan sithik cahya, Konser amal Fang Piano nomer loro sukses dianakake

Ing wayah sore tanggal 31 Desember 2020, konser amal nomer loro sing dianakake bareng karo pianis Fang Yan lan organisasi amal "Yayasan Dandangzhe" sukses dianakake ing Aula Konser Xiamen Hongtai. Pagelaran sing apik banget narik kawigaten para pamirsa. Ana bledosan keplok. Xiamen Yuxin Diamond Tools Co., Ltd. lan Huarui Culture duwe penghormatan kanggo melu dadi sponsor.

Konser iki ora mung pertunjukan piano murni, nanging uga pertunjukan amal. Kaya konser amal pertama, kabeh penghasilan saka konser iki (sawise nyuda biaya kegiatan) bakal diwenehake menyang Yayasan Fujian Dandangzhe, khusus kanggo program maca "Saben kelas duwe Sudut Buku", kanthi nggunakake musik, basa sing paling apik, kanggo nyengkuyung waosan bocah-bocah padesan sing bermutu. Sanalika, iki uga minangka respons positif marang Komite Partai Kota Xiamen lan inisiatif Pamrentah kanggo nggawe "Loving Xiamen".

Saliyane repertoir piano, konser kasebut uga bakal nggabungake unsur musik sing luwih enom lan luwih macem. Fang Yan lan akeh musisi bakal tampil bareng. Gabungan bentuk piano, biola lan seni liyane nggawe konser iki luwih beda. Para tamu tampil kayata pemain biola enom lan pimpinan Orkestra Simfoni Pemuda China (NYO-China) Xie Liyuan lan pianis enom Li Guochao saka Jerman nggawa pesta musik kanthi warna-warni kanggo para penonton.

Katresnan nyebabake katresnan lan urip mengaruhi urip. Xiamen Yuxin Diamond Tools Co., Ltd. duwe komitmen kanggo nyedhiyakake alat berlian berkualitas tinggi kanggo pasar grinding lan polishing beton lan promosi kanthi aktif pangembangan industri lantai China. Iki uga wis aktif nanggung tanggung jawab sosial ing mbesuk. Yuxin bakal terus nanggapi kabutuhan sosial, menehi kontribusi luwih akeh kanggo kegiatan kesejahteraan umum, lan menehi kehangatan lan katresnan para profesional lantai kanggo masarakat!


Wektu kiriman: Mar-05-2021