Konco adegan: Daya saing inti Ashine - tim layanan pelanggan

Tanggal 22 Desember 2020, ringkesan akhir taun Layanan Tim Pelanggan Ashine lan laporan rencana kerja 2021 diwiwiti tepat waktu.

Epidemi sing nyebar ing taun 2020 ndadekake saben perusahaan ngadhepi tantangan parah, lan uga luwih akeh tantangane kekuwatan perusahaan, sing kalebu ora mung kekuwatan, nanging uga kekuwatan alus. Tim layanan pelanggan wis nindakake akeh tugas kanggo para pelanggan ing mburi layar, kalebu:

01 dipercaya
Pelanggan nate pesen supaya tuku produk saka supplier domestik, nanging ora nampa barang sawise mbayar. Sanajan wis diapusi lan waspada karo pabrikan domestik, pelanggan isih duwe kapercayan tanpa syarat marang Ashine lan dipercaya supaya bisa tuku produk domestik.

02 Tanpa bali
Nalika pelanggan mbutuhake produk tartamtu, yen kontainer kurang lan ruang ora dipesen, layanan pelanggan Ashine ora ngetung ganti rugi, lan kabeh bisa entuk pangiriman kanggo pelanggan lan ngatasi kebutuhan mendesak; perawatan tulus kanggo para pelanggan sajrone epidemi kasebut, gratis Sumbang bahan pencegahan epidemi.

03 Ati ati
Pengaruh epidemi kasebut, tarif pengiriman samudra mundhak saya gedhe. Adhedhasar prinsip ngelingake saka sudut pandang pelanggan, layanan pelanggan Ashine wis nindakake akeh gaweyan ekstra kanthi spontan, mbandhingake rega lan ketepatan wektu akeh logistik lan faktor kunci liyane, lan nemokake cara sing paling efisien lan paling cepet kanggo para pelanggan supaya bisa ngirit kargo barang

04 Normalake latihan
Sajrone epidemi kasebut, departemen layanan pelanggan terus ningkatake pelatihan produksi pabrik lan tim kontrol kualitas kanggo luwih ningkatake kesadaran kualitas kabeh karyawan lan ningkatake daya saing perusahaan.
05 Layanan jero
Rencana masa depan departemen layanan pelanggan mesthi ngladeni pelanggan kanthi jero, ngrawat kabeh detail kanthi serius, lan nggunakake tumindak kanggo nggawe katergantungan lan kepercayaan pelanggan sing ora bisa diganti.

2020 bakal dadi taun sing luar biasa. Kita kabeh sing cilik nanging gedhe ngalami sejarah lan sejarah penyaksian. Ing taun sing angel lan istimewa iki, saben karyawan ing Ashine wis tetep semangat budidaya intensif produk, terus ningkatake kualitas produk lan layanan pelanggan sing jero. Kita uga diajeni bisa kerja bareng karo saben pelanggan kanggo nglampahi taun sing istimewa lan migunani iki. Saiki manawa angin jiwane wétan lan serangga nyengat wiwit kedher, kita yakin manawa masa depan Ashine bakal terus duwe tanggung jawab lan profesionalisme Ashine sing dhuwur, lan terus maju, supaya Ashine dadi simbol sing bermutu, ganti gambar cithakan buatan Cina sing berkualitas murah, lan dadi pemasok lantai lan alat polesan berlian sing paling dihormati!

Ashine-Customer-service-team-report (2)
Ashine-Customer-service-team-report (3)

Wektu kiriman: Feb-05-2021