Ashine Melu Konferensi Virtual Pertama karo ASCC

Ashine-attend-ASCC-online-meeting (1)
Ashine-attend-ASCC-online-meeting (2)

Minangka anggota ASCC anyar saka China, Jack Wang saka Ashine melu rapat tahunan online ASCC kaping pisanan ing 21 Sep 2020.

Rapat taunan ASCC dibukak sacara resmi wingi. Minangka pengaruh epidemi, rapat tahunan ASCC arupa konferensi video Zoom. Sanajan masarakat ora bisa ngobrol kanthi pasuryan kaya biasane, nanging liwat kamera uga bisa nuduhake rasa kuwatir sing padha ing antarane.

Ing tanggal 1 Maret 2020, pabrik alat berlian Ashine dadi anggota ASCC, tegese kita bisa entuk luwih akeh kesempatan kanggo nggawe kontak lan interaksi karo para ahli industri saka saindenging jagad, utamane ing Amerika Serikat, sing uga menehi dhukungan sing kuat kanggo kita nyedhiyakake pelanggan kanthi solusi konstruksi sing luwih apik.

Diskusi kasebut suwene telung jam, fokus ing babagan cara nuntun unit anggota kanthi luwih apik kanggo ningkatake teknologi konstruksi, standarisasi implementasi standar teknis industri, lan ngrembug masalah teknis masalah industri taun kepungkur.

Ashine minangka ahli grinding lan polishing sing misuwur ing saindenging jagad, pemasok alat berlian profesional, yen sampeyan nemoni masalah sing gegandhengan, kita bakal ngupayakake sampeyan kanthi solusi.


Wektu kiriman: Mar-05-2021